Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Boka

Lägenhetshotell: En smidig lösning för tillfälligt boende

Bostadsbristen i Stockholm drabbar inte bara stadens invånare. För företag vars anställda temporärt jobbar i Stockholm kan bostadsletandet bli en svår och dyr affär. Många företag löser dock detta genom att hyra in sig på lägenhetshotell.

Lägenhetshotellet Part Time Home har sedan 2013 hjälpt både företag och privatpersoner med boenden till ett billigt pris. Hotellen placerade i Rotebro och Slagsta Strand ligger båda längst E4:an, något som gjort det enkelt för bland annat byggarbetare att ta sig till och från arbetsplatsen. Bland annat har företag som jobbat med Förbifart Stockholm samt EONs biogasanläggning i Högbytorp bott på lägenhetshotellet, och på så sätt smidigt kunnat ta sig till och från jobbet.

– Våra kunder är till 80 procent företag som hyr tillfälligt boende till sin personal. Här kan man stanna allt från ett dygn till flera månader, säger Ida Kahn, vd på Part Time Home.

Hotellen ligger centralt med bara några minuters gångavstånd till affärer, restauranger och pendeltåg. I priset ingår städning en gång i veckan. Det finns även tvättstuga, gym, parkering och bastu samt en reception som är bemannad dagtid. Samtliga lägenheter är utrustade med både badrum och kök.

Peter Håkansson, tekniker på Infraservice är en av lägenhetshotellets kunder. Enligt honom är Part-Time Home svaret på ett växande problem.

– De löser bostadsbristen på flera sätt, både åt oss som jobbar tillfälligt här och även åt stockholmarna eftersom många av byggarna som bygger bostäderna bor på hotellet, säger Peter.

Stockholms bostadskris verkar inte visa några tecken på att vända. Men för både svenska och internationella företag vars personal temporärt kommer arbeta i huvudstaden, kan ett lägenhetshotell vara både den enklaste och den billigaste lösningen.

Vill du också boka ditt boende på Part-Time Home?