Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Boka

Om oss

Part-Time Home är för dig som letar efter boende i Stockholm. Vi hjälper både företag och privatpersoner med allt ifrån vanligt hotellboende till långtidsboende på flera månader.

Om Teamet

Vi är idag över 20 anställda som arbetar tillsammans för att skapa en trygg och trivsam boendemiljö på våra hotell.

Rekrytering och utveckling av egen personal för alla funktioner i verksamheten är en viktigt del av oss. Alla medarbetare är delaktiga i verksamhetens mål. Ansvarstagande på individnivå och ett stort personligt engagemang, är förutsättningar för vår strävan att Part-Time Home ska vara våra kunders självklara förstaval för tillfälligt boende.

PS. Skulle du vilja vara en del av teamet på Part-Time Home? Vi letar ständigt efter nya medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa. Skicka din ansökan DS.

Vår verksamhet

Part-Time Home erbjuder företag, organisationer inom privat och offentlig sektor samt privatpersoner ett prisvärt tillfälligt boende i funktionella hotellägenheter med självhushåll.

Vårt mål är att vara förstahandsvalet för företag, organisationer och privatpersoner som har behov av tillfälligt boende. Vi strävar efter att skapa en boendemiljö präglad av funktionell design, i vilken våra kunder ska känna sig inkluderade och uppleva ett prisvärt boende.

Ägare

Huvudägare till Part-Time Home gruppen är sedan 31:e Maj 2019 Strawberry Living AB som kontrolleras av Petter Stordalen. Strawberry Living driver longstay-boenden genom bolagen FöretagsbostäderAB, Personalbostäder AB och Part-Time Home.

De tre organisationsnumren för våra hotell är följande:
Part-Time Home Hotel Slagsta AB – 556863-5790
Part-Time Home Hotel Rotebro AB – 556936-1974
Part-Time Home Hotel Täby AB – 559055-5099

Vill du veta mer?

Vi svarar mer än gärna på era frågor och funderingar. Kontakta oss via telefon eller mail.

Kontaktuppgifter