Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Facebook
Instagram

Om oss

Part-Time Home är för dig som letar efter boende i Stockholm. Vi hjälper både företag och privatpersoner med allt ifrån vanligt hotellboende till långtidsboende på flera månader.

Om Teamet

Vi är idag över 20 anställda som arbetar tillsammans för att skapa en trygg och trivsam boendemiljö på våra hotell.

Rekrytering och utveckling av egen personal för alla funktioner i verksamheten, är en av mina viktigaste uppgifter som VD. Alla medarbetare är delaktiga i verksamhetens mål. Ansvarstagande på individnivå och ett stort personligt engagemang, är förutsättningar för vår strävan att Part-Time Home ska vara våra kunders självklara förstaval för tillfälligt boende.
Ida Kahn, VD

PS. Skulle du vilja vara en del av teamet på Part-Time Home? Vi letar ständigt efter nya medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa. Skicka din ansökan DS.

Vår verksamhet

Part-Time Home erbjuder företag, organisationer inom privat och offentlig sektor samt privatpersoner ett prisvärt tillfälligt boende i funktionella hotellägenheter med självhushåll.

Vårt mål är att vara förstahandsvalet för företag, organisationer och privatpersoner som har behov av tillfälligt boende. Vi strävar efter att skapa en boendemiljö präglad av funktionell design, i vilken våra kunder ska känna sig inkluderade och uppleva ett prisvärt boende.

Ägare och styrelse

Huvudägare till Part-Time Home gruppen är Saint Affärsutveckling och Förvaltning AB som ägs av företagaren och entreprenören Mats Olsson.

Mats startade Part-Time Home 2012 tillsammans med Henrik Sörensen, som också är delägare. I Styrelsen för moderbolaget Part-Time Home Holding AB ingår förutom Mats och Henrik också Urban Ehrling.

Besök: Part-Time Home Holding AB

Vill du veta mer?

Vi svarar mer än gärna på era frågor och funderingar. Kontakta oss via telefon eller mail.

Kontaktuppgifter