Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Boka

FAQ

För att du ska få så snabb hjälp som möjligt så har vi samlat de vanligaste frågorna här.

Frågor och svar

Läs mer om hur det är att vara gäst på Part-Time Home. Vi svarar på vanliga frågor såsom incheckning, parkering och vad som ingår i din vistelse hos oss.

Hur checkar jag in?

Incheckning sker via en automat som finns belägen intill receptionsdisken på våra hotell. Vi skickar ut ett SMS med en portkod samt bokningsnummer till incheckningsmaskinen på ankomstdagen.

Under receptionens öppettider går det givetvis bra att checka in direkt med vår receptionspersonal.Vi finns även på telefon dygnet runt!

Vilken tid måste jag checka ut på avresedagen?

Utcheckning är fram till kl 12.00 på avresedagen. Lämna nycklarna i receptionen eller i express utchecknings-lådan som finns i receptionen.

Hur kan jag betala?

Betalning sker alltid innan ankomst via en betalningslänk som vi skickar per mail. Det går inte att betala på plats. Vi tar emot de flesta korttyper förutom AMEX.

Bokar ni via företaget går det bra att betala med faktura, kontakta vår företagsavdelning på 010-762 47 20 om detta alternativ önskas

Vad ingår i priset?

Det ingår el, vatten, Wi-Fi, rumsuppfräschning 1 gång i veckan inkl. sängkläder och handdukar samt fri tillgång till tvättstuga och soprum. Det ingår även entré till gymmen på anläggningarna. Glöm inte hämta ut ditt gymkort i vår reception! I Rotebro & Rotebro Station ingår det även TV med Smartbox i alla lägenheter.

Vi är ett företag som vill boka?

Ungefär 85% av våra gäster är företagsgäster. Önskar ni ta del av företagsrabatter eller om ni har behov av många lägenheter på en gång så kan ni kontakta vår företagsavdelning på 010-762 47 20 för att få en offert.

Om jag inte hittar en ledig lägenhet på hemsidan de datum jag önskar?

Alla våra lägenheter ligger inte bokningsbara online, så skicka ett mail till reservation@parttimehome.se eller ring oss på 010-762 47 20 så hjälper vi till med er bokning.

Den lägenhetstypen jag letar efter finns inte ledig på hemsidan?

Alla våra lägenheter ligger inte bokningsbara online, så skicka ett mail till reservation@parttimehome.se eller ring oss på 010-762 47 20 så hjälper vi till med er bokning.

Kan man hyra förråd på hotellen?

Nej, tyvärr har vi inte möjlighet att hyra ut förrådsutrymme längre,

Finns det parkering utanför hotellen?

Parkering finns i anslutning till varje hotell. Vänligen följ anvisning på respektive parkering

Fullständiga villkor och regler för boende på Part-Time Home, klicka på länken

Hittar du inte svaret?

Vi svarar mer än gärna på era frågor och funderingar. Kontakta oss via telefon eller mail.

Kontaktuppgifter