Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Boka

Blivit med hund under Corona?

08-04-21

I år längtar vi efter ännu en mysig hemester. Kanske en mer efterlängtad ledighet än någonsin då vi vill ut från hemmakontoret och njuta av andra miljöer och intryck. Tillsammans med våra kära och kanske en ny familjemedlem som också är trött på Corona!

Då har vi det perfekta semesterboendet för hela familjen i vårt sommarvackra Stockholm! Möblerade lägenheter med mer yta att busa runt på och eget kök att fixa mat i för hungriga barn- och valpmagar innan dagens utflykter och skojigheter!

Att boka en möblerad lägenhet med allt man behöver för att bo bekvämt och utgör en perfekt bas för semestern. Det är bäddat och klart vid incheckning, tv och internet är på plats och köket är utrustat med allt man behöver för att laga festliga måltider eller blanda upp hundfodret med något som den fyrbente familjemedlemmen kan göra konster för att få. Det finns möjlighet till att hyra cyklar för att utforska de naturnära omgivningarna och badplatser.

Hör av dig till reservation@parttimehome.se eller ring oss på 010-762 47 10 med önskemål om vilken hotellanläggning som passar just er bäst så återkommer vi med ett förslag på lägenhet.

Funktionellt för alla behov och väldigt prisvärt – ju fler nätter ni bor desto billigare!. Gäst jouren 24/7 är grädden på moset.

Sommarpris från 690:-/natt Priset inkluderar slutstädning. Kan bokas 8/4 – 31/8 men skynda då det bokas på snabbt!

För hund tillkommer 100:-/natt.

Våra lägenhetshotell

Välkomna till Part-Time Home i sommar!
PS. Vi kan även erbjuda sommarpriser på lägenheter i Göteborg, Malmö och Lund genom vårt systerbolag Företagsbostäder www.foretagsbostader.se Fråga oss så berättar vi mer