Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Boka

Strawberry Living växer kraftigt genom förvärv av Part-Time Home’s 430 lägenheter i Stockholm

Petter Stordalen-kontrollerade Strawberry Living AB utökar sitt utbud på Stockholmsmarknaden genom ytterligare 430 lägenheter. Expansionen är möjlig genom förvärvet av Part-Time Home som förmedlar tillfälligt boende i hotellägenheter.

Strawberry Living AB köper 100 procent av Part-Time Home-gruppen som består av Part-Time Home Hotel Rotebro AB, Part-Time Home Hotel Rotebro Station AB och Part-Time Home Hotel Slagsta AB. En bolagsgrupp inom longstay-segmentet som de senaste åren vuxit snabbt på den attraktiva stockholmsmarknaden till att nu vara ett av de ledande i sitt segment. Totalt utgörs bolagets verksamhet av 430 lägenheter i Rotebro och Slagsta utanför Stockholm.

Äntligen måndag och äntligen ännu en signerad deal. Det här är bra för marknaden och det är bra för gästerna som får en ännu större valfrihet. Strawberry Living ska erbjuda det bästa longstay-boendet på de mest efterfrågade platserna. Med Part-Time Home får vi med oss ett oerhört välskött bolag på den resan och de kompletterar dessutom vårt nuvarande utbud både innehållsmässigt och geografisk, säger ägaren Petter A Stordalen.

Verksamheten i Part-Time Home kommer att fortsätta som vanligt med skillnaden att man som gäst nu blir del av någonting större som medför ett större utbud av tjänster och lägenheter.

Efterfrågan inom Longstay-segmentet växer kraftigt och Strawberry Living kommer de närmsta åren presentera en rad nya och innovativa tjänster för de som väljer att bo i våra lägenheter. Som ett led i strategin att bredda och tydliggöra vårt utbud känns det fantastiskt att få in Part-Time Home. Med vårt befintliga utbud och direkta närheten till Nordic Choice Hotels närmare 200 hotell har vi möjligheten, och ska, skapa synergier som gör det möjligt att leverera den bästa longstay upplevelsen på marknaden, säger Mattias Stengl, VD Strawberry Living AB.

Och det är just ett utökat utbud som gör att Part-Time Home valt att bli en del av Strawberry Living.

Det här känns både väldigt bra och helt rätt! Vi är ett ambitiöst bolag som haft fokus på att växa. Att vi nu blir en del av Strawberry Living ökar nu hastigheten rejält och jag är helt övertygad om att både våra trogna stamgäster och de nya som nu kommer upptäcka oss kommer att uppskatta det, säger Ida Kahn VD för Part-Time Home.

Affären mellan Strawberry Living AB och Part-Time Home slutfördes den 31 maj. Verksamheten inom Part-Time Home kommer även fortsättningsvis ledas av VD Ida Kahn.

Efter förvärvet av Part-Time Home förfogar Strawberry Living över drygt 3 000 kontrakterade lägenheter i 8 svenska städer.

Läs mer här