Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Boka

PART-TIME HOME REKRYTERAR FÖRSÄLJNINGSCHEF FRÅN STAYAT

22-03-17

Pressmeddelande 22 mars 2017

Hotellägenhetskedjan Part-Time Home växer snabbt i Stockholmsregionen. Den 1 augusti tillträder Janina Väistö som ny försäljningschef. Janina Väistö kommer närmast från StayAt där hon varit senior account manager med ansvar för några av företagets nyckelkunder.

– Jag känner stor entusiasm och ödmjukhet inför uppdraget. Part-Time Home har viljan, idéerna och resurserna som krävs för att bli marknadsledande inom hotellägenheter, säger Janina Väistö.

Part-Time Homes strategi bygger på en öppen företagskultur ger stor frihet för chefer och medarbetare att utvecklas i sina roller. Som försäljningsansvarig kommer Janina Väistö att jobba för att stärka relationen med både nuvarande kunder och skapa nya långsiktiga samarbeten.

– Vi är väldigt glada att kunna rekrytera en så driven och kompetent person som Janina Väistö. Jag är övertygad att hon är den person vi behöver för att vårt mål att bli förstahandsvalet för företag och privatpersoner inom tillfälligt boende, säger Ida Kahn, vd Part-Time Home.

Part-Time Home driver idag tre lägenhetshotell i Rotebro och Slagsta Strand med totalt 408 lägenheter. Målet är att växa till cirka 1 200 lägenheter år 2020.

Fakta om Part-Time Home

Part-Time Home erbjuder företag och privatpersoner ett prisvärt tillfälligt boende i funktionella hotellägenheter med självhushåll. Det första hotellet öppnade 2013 och idag finns tre hotell i Rotebro och Slagsta Strand med totalt 408 lägenheter. Huvudägare är Saint Affärsutveckling och Förvaltning AB som ägs av företagaren och entreprenören Mats Olsson. Omsättningen uppgick år 2015 till 35 MSEK och 2016 uppgick omsättningen till 45 MSEK.