Ring oss!

Part-Time Home

Välkommen att boka din vistelse genom att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Boka

Det går att bo billigt i Stockholm!

Part-Time Home fortsätter att trotsa Stockholms stegrande hyrespriser. Den rådande bostadsbristen har inte stoppat oss från att ge våra kunder ett trevligt boende till ett bra pris.

Sommaren ligger runt hörnet och snart kryllar storstadens gator av turister från hela världen. Högsäsongen trissar upp priserna på de flesta av stadens hotell. Semestrande familjer passar på att hyra ut sina boenden i andra hand till ett överpris som ofta är svårt att matcha för hyresgästerna. För företag vars anställda temporärt arbetar i Stockholm kan dessa priser bli en hård ekonomisk smäll, men det finns lösningar.

Part-Time Home’s lägenhetshotell erbjuder fina och prisvärda boenden till både privatpersoner och företag. Vi är inte bara billigare än de flesta hotellen i Stockholm, vi kan också erbjuda ett bättre pris än de flesta konkurrerande lägenhetshotell.

De hemtrevliga lägenheterna i olika storlekar är alla utrustade med badrum och kök. Utöver den mysiga hemkänslan erbjuder Part-Time Home även tjänster som städning en gång i veckan och en dagöppen reception. I priset ingår också gym, bastu och tvättrum.

Hotellen som är placerade i såväl södra som norra Stockholm ligger alla längs E4:an vilket gör att man smidigt kan ta sig runt i Stockholm med bil. Tunnelbana och pendeltåg ligger också inom gångavstånd. Trots närheten till centrum förmedlar områdena en lugn och fridfull småstadskänsla. Ett stenkast bort ligger både affärer, restauranger och snabbmatsställen.

Den härliga sommarsäsongen kan lätt bli en tid fylld av oväntade utgifter. Part-Time Home är den perfekta lösningen för dig som vill bo i en trygg och prisvärd miljö under din Stockholmsvistelse.

 

 

Vill du också boka boende från 299 kr/natt?